13 permise de conducere au fost reținute ieri, de către polițiștii bistrițeni Reviewed by CD on . Ieri, 22 mai a.c., polițiștii bistrițeni au desfășurat acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza întregului județ. Ieri, 22 mai a.c., polițiștii bistrițeni au desfășurat acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza întregului județ. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»13 permise de conducere au fost reținute ieri, de către polițiștii bistrițeni

13 permise de conducere au fost reținute ieri, de către polițiștii bistrițeni

13 permise de conducere au fost reținute ieri, de către polițiștii bistrițeni

Ieri, 22 mai a.c., polițiștii bistrițeni au desfășurat acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza întregului județ.

Polițiștii rutieri au acționat pentru supravegherea și monitorizarea traficului rutier pe principalele drumuri din județ şi i-au sancţionat pe cei care au încălcat regulile de circulaţie.

De asemenea au fost folosite și autospeciale dotate cu aparate radar, în vederea prevenirii excesului de viteză.

Cu această ocazie, , au fost aplicate 196 de sancţiuni contravenționale, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare totală de 37 045 lei.

Totodată au fost reținute 13 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare, pentru diverse abateri la regimul rutier.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus