2.500 kg de produse cerealiere transportate fără documente legale și confiscate de polițiștii bistrițeni Reviewed by CD on . Ieri, 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Bi Ieri, 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Bi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»2.500 kg de produse cerealiere transportate fără documente legale și confiscate de polițiștii bistrițeni

2.500 kg de produse cerealiere transportate fără documente legale și confiscate de polițiștii bistrițeni

2.500 kg de produse cerealiere transportate fără documente legale și confiscate de polițiștii bistrițeni

Ieri, 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Bistrița au desfășurat acțiuni de prevenire și combatere a ilegalității transporturilor rutiere, pe raza întregului județ.

Acțiunile au avut scopul de a verifica condițiile de efectuare a activităților de transport rutier, starea tehnică a autovehiculelor, masele sau dimensiunile maxime admise pe drumurile publice și masele totale maxime autorizate, precum și de a crește gradul de siguranță rutieră.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate 7 sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de aproximativ 1600 lei și au fost reținute 2 permise de conducere.

De asemenea, în cadrul acțiunii, pe DJ 151, la ieșire din localitatea Șintereag spre Lechința, polițiștii rutieri au depistat în trafic o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 28 ani, din județul Suceava, care transporta cantitatea de 2500 kg de produse cerealiere, în valoare de aproximativ 2500 lei, fără să dețină documente de proveniență legală.

Astfel, polițiștii Serviciului de la Investigarea Criminalității Economice au aplicat o sancțiune contravențională conform Legii 12/1990 – privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, în valoare de 500 lei. Totodată, polițiștii de la investigarea criminalității economice au dispus ridicarea în vederea confiscării a cantității de 2500 kg de produse cerealiere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus