(VIDEO) 2 poliţişti au fost răniţi într-un accident rutier Reviewed by CD on . [caption id="attachment_1483" align="alignleft" width="300" caption=".2 poliţişti au fost răniţi într-un accident rutier"][/caption] 2 poliţişti din Prundu Bârg [caption id="attachment_1483" align="alignleft" width="300" caption=".2 poliţişti au fost răniţi într-un accident rutier"][/caption] 2 poliţişti din Prundu Bârg Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»(VIDEO) 2 poliţişti au fost răniţi într-un accident rutier

(VIDEO) 2 poliţişti au fost răniţi într-un accident rutier

(VIDEO) 2 poliţişti au fost răniţi într-un accident rutier

.2 poliţişti au fost răniţi într-un accident rutier

2 poliţişti din Prundu Bârgăului au fost răniţi aseară în urma unui accident rutier. Cei 2 se aflau în misiune şi se îndreptau spre Bistriţa Bârgăului unde fusese semnalat un incendiu la o gospodărie.

„În timp ce se afla prin localitatea Rusu Bârgăului patrula poliţiei a încercat să evite un biciclist, care făcea manevre stânga- dreapta. În urma evitării, maşina poliţiei a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului”, au declara reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

În urma impactului cei doi poliţişti au suferit răni uşoare. Unul din ei a reuşi să iasă singur din maşină, iar celălalt a fost scos de oamenii care se aflau în preajmă.

Biciclistul avea o alcoolemie de 1.19 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul şoferului maşinii de poliţie rezultatul etilotestului a fost negativ.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, susţin reprezentaţii Serviciului Poliţia Rutieră, Bistriţa-Năsăud.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus