Bistrița-Năsăud: Acţiune desfăşurată de polițiști pentru combaterea activităţilor ilegale în domeniul silvic

La data de 18 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa Năsăud, specialiști ai Gărzii Forestiere Bistriţa-Năsăud și reprezentanţi ai Direcției Silvice Bistriţa-Năsăud au desfășurat o acțiune pe Valea Budacului, pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

Cu acest prilej au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.250 de lei, şi au fost confiscaţi 10,9 m.c. material lemnos, în valoare totală de 3.046,17 lei.

Totodată, poliţiştii bistriţeni au depistat pe raza municipiului Bistriţa un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Tiha Bârgăului, care transporta cu o autoutilitară 3,5 mc cherestea fără a deţine aviz de însoţire sau alte documente care să ateste provenienţa.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos, în valoare de 1.750 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Recomandari

Alte Articole