Năsăud: Reținut pentru 24 de ore, după ce a smuls un lanț de aur de la gâtul unui tânăr Reviewed by CD on . La data de 24 august a.c., în urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii bistrițeni au identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Năsăud, b La data de 24 august a.c., în urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii bistrițeni au identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Năsăud, b Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Năsăud: Reținut pentru 24 de ore, după ce a smuls un lanț de aur de la gâtul unui tânăr

Năsăud: Reținut pentru 24 de ore, după ce a smuls un lanț de aur de la gâtul unui tânăr

Năsăud: Reținut pentru 24 de ore, după ce a smuls un lanț de aur de la gâtul unui tânăr

La data de 24 august a.c., în urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii bistrițeni au identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Năsăud, bănuit de săvârșirea unei tâlhării.

În fapt, în noaptea de 20/21 august a.c., un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Zagra, în timp ce se deplasa pe o stradă situată în orașul Năsăud, ar fi fost deposedat prin smulgere, de către tânărul năsăudean, de un lanț din aur pe care îl purta la gât.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 2.100 de lei, a fost recuperat în totalitate, bunul sustras fiind restituit persoanei vătămate.

Față de tânărul, de 28 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tânărului năsăudean.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus