Bistrița: Polițiștii promovează campania națională ‘Protejează-ți locuința și afacerea! Trăiește în siguranță!’

Ieri, 10 noiembrie a.c., polițiștii de prevenire și cei de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, au prezentat bistrițenilor măsurile elementare de autoprotecție împotriva furturilor.

Cu această ocazie, pe raza municipiului, în cartierele Unirea și Ghinda, polițiștii au distribuit broșuri care conțin recomandări preventive destinate prevenirii furturilor din locuință și societăți comerciale. Astfel, bistrițenii au aflat cum pot să-și protejeze locuințele și spațiile comerciale cu ajutorul sistemelor de securitate, atât de alarmare și avertizare cât și cele ce supraveghere și control.

Mesajele campaniei ‘Protejează-ți locuința și afacerea! Trăiește în siguranță!’ au ajuns și la asociațiile de locatari prin intermediul afișelor care au fost expuse la sediile acestora, dar și în stații ale mijloacelor de transport în comun.

De asemenea, polițiștii au discutat cu administratorii și angajații unor societăți comerciale, le-au înmânat broșuri și le-au prezentat forme eficiente de prevenire a furturilor.

În speranța că un om prevenit este un om salvat, în perioada următoare, polițiștii continuă activitățile informativ-preventive în orașele Beclean, Năsăud și Sîngeorz-Băi.

Recomandari

Alte Articole