Bistrița: Cupa Irbis la baschet copii se desfășoară în data de 10 decembrie Reviewed by CD on . Baschet Club Irbis Bistrița organizeaza a IV-a editie a Cupei Irbis la baschet copii, in data de 10.12.2016. Competitia se va desfasura in sala de sport a Liceu Baschet Club Irbis Bistrița organizeaza a IV-a editie a Cupei Irbis la baschet copii, in data de 10.12.2016. Competitia se va desfasura in sala de sport a Liceu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bistrița: Cupa Irbis la baschet copii se desfășoară în data de 10 decembrie

Bistrița: Cupa Irbis la baschet copii se desfășoară în data de 10 decembrie

Bistrița: Cupa Irbis la baschet copii se desfășoară în data de 10 decembrie

Baschet Club Irbis Bistrița organizeaza a IV-a editie a Cupei Irbis la baschet copii, in data de 10.12.2016. Competitia se va desfasura in sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier, intre orele 10:00-16:00.

Devenind o traditie a clubului, aceast spectacol sportiv doreste sa promoveze baschetul in municipiul Bistrita. Pentru aceasta data sunt programate meciuri pentru grupele de minibaschet si babybaschet, avand invitate echipele ACS Floresti si BC Muresul Ludus.

Planurile clubului pentru viitor cuprind un numar mai mare de competitii si meciuri, dar si o cupa pentru categoriile mai mari de varsta, ce se va desfasura cel mai probabil in luna februarie 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus