300 locuri de muncă disponibile în Portugalia, la recoltat de zmeură Reviewed by CD on . 300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) sunt disponibile în Portugalia, prin intermediul Reţelei EURES (280 culegători zmeură și 20 şefi de e 300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) sunt disponibile în Portugalia, prin intermediul Reţelei EURES (280 culegători zmeură și 20 şefi de e Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»300 locuri de muncă disponibile în Portugalia, la recoltat de zmeură

300 locuri de muncă disponibile în Portugalia, la recoltat de zmeură

300 locuri de muncă disponibile în Portugalia, la recoltat de zmeură

300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) sunt disponibile în Portugalia, prin intermediul Reţelei EURES (280 culegători zmeură și 20 şefi de echipă).

Selecţia va avea loc în perioada 25-26.01.2017, în municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa.
Durata contract: aproximativ 3 luni (pentru culegători zmeură) şi aproximativ 3-6 luni (pentru şefi de echipă), cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare: sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017.
Cerinţe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru muncă la camp, avantaj pentru persoanele cu experienţă în agricultură / experienţă recoltarea zmeurei sau în munca în sere.
Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârşitul campaniei.
Salariu: Salariul de bază pentru culegători zmeură (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare): 618,33 euro/brut/lună; salariul pentru culegători zmeură cu ore suplimentare (48 de ore săptămână de lucru, 6 zile lucrătoare): 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru şefi de echipă: minim 691.71 euro/brut/lună – maxim 1227 euro/brut/lună.
Limba straină: Avantaj limba engleză/ spaniolă – cunoştinţe de bază (dar nu este obligatoriu).
Persoanele cu domiciliul în judeţul Bistriţa – Năsăud , care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud, din Bistriţa, strada Gării, nr.2 – 4, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:
– Copie CI/BI;
– CV EUROPASS în limba română
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus