Sîngeorz-Băi: Depistat la volanul unei autoutilitare neînmatriculate Reviewed by CD on . Ieri, 5 ianuarie, în Sîngeorz-Băi, în cadrul activităţilor de monitorizare a traficului rutier, poliţiştii au depistat un bărbat de 61 ani, din localitate, care Ieri, 5 ianuarie, în Sîngeorz-Băi, în cadrul activităţilor de monitorizare a traficului rutier, poliţiştii au depistat un bărbat de 61 ani, din localitate, care Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sîngeorz-Băi: Depistat la volanul unei autoutilitare neînmatriculate

Sîngeorz-Băi: Depistat la volanul unei autoutilitare neînmatriculate

Sîngeorz-Băi: Depistat la volanul unei autoutilitare neînmatriculate

Ieri, 5 ianuarie, în Sîngeorz-Băi, în cadrul activităţilor de monitorizare a traficului rutier, poliţiştii au depistat un bărbat de 61 ani, din localitate, care conducea o autoutilitară.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, autotutilitara avea autorizaţia de circulație provizorie expirată din data de 26 octombrie 2016, fiind completată în fals, cu o dată valabilă.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus