28 permise de conducere reținute și amenzi în valoare de peste 185 000 lei, aplicate de polițiștii din Bistrița-Năsăud Reviewed by CD on . În perioada 21-23 iulie a.c., polițiștii rutieri și cei de ordine publică, au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru re În perioada 21-23 iulie a.c., polițiștii rutieri și cei de ordine publică, au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru re Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»28 permise de conducere reținute și amenzi în valoare de peste 185 000 lei, aplicate de polițiștii din Bistrița-Năsăud

28 permise de conducere reținute și amenzi în valoare de peste 185 000 lei, aplicate de polițiștii din Bistrița-Năsăud

28 permise de conducere reținute și amenzi în valoare de peste 185 000 lei, aplicate de polițiștii din Bistrița-Năsăud

În perioada 21-23 iulie a.c., polițiștii rutieri și cei de ordine publică, au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru reducerea riscului rutier pe raza întregului județ.

Polițiștii rutieri au acționat pentru supravegherea și monitorizarea traficului rutier pe principalele drumuri din județ şi i-au sancţionat pe cei care au încălcat regulile de circulaţie, fiind folosite și autospeciale dotate cu aparate radar, în vederea prevenirii excesului de viteză.

În urma activităţilor desfăşurate, la nivel județean, au fost aplicate 781 de sancţiuni contravenționale, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare totală de peste 185 000 lei.

Ca urmare a constatării unor abateri la regimul rutier, au fost reținute 28 permise de conducere și au fost retrase 23 certificate de înmatriculare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus