35 permise de conducere reținute de polițiștii din Bistrița-Năsăud la sfârșit de săptămână Reviewed by CD on . În perioada 16-18 iunie a.c., polițiștii bistrițeni au acționat pentru supravegherea și monitorizarea traficului rutier pe principalele drumuri din județ şi san În perioada 16-18 iunie a.c., polițiștii bistrițeni au acționat pentru supravegherea și monitorizarea traficului rutier pe principalele drumuri din județ şi san Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»35 permise de conducere reținute de polițiștii din Bistrița-Năsăud la sfârșit de săptămână

35 permise de conducere reținute de polițiștii din Bistrița-Năsăud la sfârșit de săptămână

35 permise de conducere reținute de polițiștii din Bistrița-Năsăud la sfârșit de săptămână

În perioada 16-18 iunie a.c., polițiștii bistrițeni au acționat pentru supravegherea și monitorizarea traficului rutier pe principalele drumuri din județ şi sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie, punând în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

În perioada menționată, la nivel județean au fost aplicate 673 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 184 920 lei, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, ca urmare a unor nereguli tehnice constatate, polițiștii au retras 14 certificate de înmatriculare. Totodată, față de 35 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru diverse abateri.

Exemple:

La data de 16 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au identificat în trafic un bărbat, de 28 ani, din Cormaia, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat prin localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul are permisul de conducere reținut.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

***

La data de 17 iunie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat în trafic un bărbat, de 60 ani, din Podirei, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Chintelnic, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 17 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier au identificat în trafic, un tânăr, de 23 ani, din Nimigea de Sus, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Bistrița, fiind sub influența alcoolului.

Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

***

De asemenea, la data de 18 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un tânăr, de 19 ani, din Țagu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Bistrița, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus