53 de pomi de Crăciun, confiscați ieri în județul Bistrița-Năsăud Reviewed by CD on . La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere județene Bistrița-Năsăud au de La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere județene Bistrița-Năsăud au de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»53 de pomi de Crăciun, confiscați ieri în județul Bistrița-Năsăud

53 de pomi de Crăciun, confiscați ieri în județul Bistrița-Năsăud

53 de pomi de Crăciun, confiscați ieri în județul Bistrița-Năsăud

La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere județene Bistrița-Năsăud au desfășurat acțiuni pentru combaterea delictelor silvice, pe valea Someșului.

Astfel, l-au depistat pe un bărbat din localitatea Șanț, în timp ce transporta cu o căruță tractată de un tractor, 47 de pomi de Crăciun fără documente legale de proveniență. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 5000 de lei conform Legii 171/2010, iar pomii de Crăciun au fost confiscați și predați în custodia Ocolului Silvic Izvorul Someșului Mare Șanț. De asemenea, polițiștii au dispus confiscarea mijlocului de transport folosit de contravenient.

În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii l-au depistat pe un alt bărbat, din aceeași localitate, care transporta cu o autoutilitară 6 pomi de Crăciun fără documente legale de proveniență. Bărbatul a fost sancționat cu avertisment conform Legii 171/2010, iar brazii au fost confiscați.

Astfel de acțiuni vor avea loc în perioada următoare pe raza întregului județ.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus