Florin Tătaru a câştigat. Oare şi maramureşenii?! Reviewed by CD on . S-au terminat si alegerile parţiale pentru Colegiul numãrul 2 Est Baia Mare în care s-au înscris 4 candidaţi : Florin Cristian Tãtaru, Mariana Pop, Mircea Dolha S-au terminat si alegerile parţiale pentru Colegiul numãrul 2 Est Baia Mare în care s-au înscris 4 candidaţi : Florin Cristian Tãtaru, Mariana Pop, Mircea Dolha Rating:
Ești aici: Acasă » Editorial»Florin Tătaru a câştigat. Oare şi maramureşenii?!

Florin Tătaru a câştigat. Oare şi maramureşenii?!

Florin Tătaru a câştigat. Oare şi maramureşenii?!

S-au terminat si alegerile parţiale pentru Colegiul numãrul 2 Est Baia Mare în care s-au înscris 4 candidaţi : Florin Cristian Tãtaru, Mariana Pop, Mircea Dolha si Felician Horzsa. S-a terminat însã şi cu muzica popularã, cu muzica coralã, cu pixuri şi brichete, cu ceva leuţi si multe, chiar foarte multe
promisiuni deşarte. Promisiunile au venit atât din partea candidaţilor cît mai ales din partea celor veniţi de la centru, oameni cu funcţii în guvernul Boc, dar şi a celor din USL. Ziariştii şi ei „s-au lipit” care cum au putut pe lângã un candidat pentru a strânge ceva euroi pentru zilele friguroase ce vor veni.
Nu-i condamn, ei ştiu mai bine ca oricine pãţania greierului şi în vremuri de crizã perpetuã e bine sã procedezi asa! Cristian Anghel şi Marian Ilea l-au ajutat efectiv pe Florin Tãtaru sã câştige aceste alegeri de deputat. Întrebarea care se pune este dacã pentru Maramureş e bine sau nu?! Spun asta pentru cã la Bucureşti s-a auzit de „isprãvile” lui Tãtaru iar din altã perspectivã oare nu ar fi fost mai bine sã fi câştigat Mariana Pop deoarece „borcanul cu miere” este la PDL care deţine majoritatea în Parlament iar în acest caz domnul Tãtaru doar va privi, ca toatã opoziţia de fapt, mãsurile care le vor lua cei de la putere.
Pânã la urmã electoratul a decis. Întrebarea care se pune este care electorat? Pãi ãia 23% care s-au prezentat la vot! Bine, bine dar din cine a fost format acesta? Au fost la vot şi i-am vãzut cât sunt de frumoşi în haine noi cei înregimentaţi politic, apoi au fost rromii care ştiu cã este de mâncat o pitã în ziua respectivã, au fost beţivanii satului, şomerii şi bãtrânii oraşelor Baia Mare si Şomcuta Mare cã tot nu aveau altceva mai bun de fãcut iar prezenţa la urnã i-a fãcut pe unii sã se simtã cu adevãrat importanţi, sã se simtã utili şi sã-şi aducã aminte cã trãiesc. Prost sau bine, dar supravieţuiesc într-un stat român perfid, asa cum am mai spus-o şi am s-o repet ori de câte ori va fi nevoie. De acum greul cade pe umerii lui Florin Tãtaru, el trebuie sã confirme faptul cã alegerea celor douã partide din opoziţie nu este întâmplãtoare şi ar trebui sã ia exemplu lui Cãtãlin Cherecheş care se zbate sã dea o nouã faţã oraşului Baia Mare dacã doreşte un nou mandat de primar al urbei. Dacã şi în Parlamentul României activitatea lui va fi cam la fel ca cea în calitate de consilier judeţean atunci USL va avea anul viitor, în toamnã ceva probleme la alegerile generale. Dar sã nu anticipãm, ci dimpotrivã sã-i dorim domnului deputat Florin Cristian Tãtaru succes în Camera Deputaţilor, multã putere de muncã, întelepciune deoarece are atu-ul vârstei, studiile, familia, USL-ul de partea sa. Poate cu timpul şi de sprijinul primarului Cãtãlin Cherecheş, dar aici eu aş fi mai rezervat…
corespondent Gelu DRAGOŞ

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus