Accident mortal provocat de un șofer de 19 ani din Teaca Reviewed by CD on . La data de 15 noiembrie a.c., un tânăr, de 19 ani, din Teaca, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15A, având direcția de deplasare Teaca-Mureș, într-o curbă La data de 15 noiembrie a.c., un tânăr, de 19 ani, din Teaca, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15A, având direcția de deplasare Teaca-Mureș, într-o curbă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident mortal provocat de un șofer de 19 ani din Teaca

Accident mortal provocat de un șofer de 19 ani din Teaca

Accident mortal provocat de un șofer de 19 ani din Teaca

La data de 15 noiembrie a.c., un tânăr, de 19 ani, din Teaca, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15A, având direcția de deplasare Teaca-Mureș, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul acestuia, surprinzând și accidentând un bărbat, de 51 ani, din județul Mureș.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului de 19 ani și decesul bărbatului de 51 ani.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de către polițiștii Serviciului Rutier sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus