Accident în Parva produs de un șofer beat și cu permisul suspendat Reviewed by CD on . Ieri, 16 aprilie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au efectuat semnale regulamentare de oprire în trafic, unui autoturism care circula pe DJ 172 Ieri, 16 aprilie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au efectuat semnale regulamentare de oprire în trafic, unui autoturism care circula pe DJ 172 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident în Parva produs de un șofer beat și cu permisul suspendat

Accident în Parva produs de un șofer beat și cu permisul suspendat

Accident în Parva produs de un șofer beat și cu permisul suspendat

Ieri, 16 aprilie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au efectuat semnale regulamentare de oprire în trafic, unui autoturism care circula pe DJ 172 B, prin localitatea Parva.

Persoana care conducea autoturismul nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, continuându-și deplasarea. Astfel, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ un km, unde persoana în cauză a pierdut controlul, intrând în coliziune cu un alt autoturism parcat și cu poarta de acces a unui imobil.

Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, de 19 ani, din Parva, care are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus