Accident produs în Bistrița, din cauza vitezei Reviewed by CD on . Un bărbat, de 39 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism, pe DJ 151, prin localitate, din cauza vitezei necorespunzătoare într-o curbă și a nepăstrări Un bărbat, de 39 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism, pe DJ 151, prin localitate, din cauza vitezei necorespunzătoare într-o curbă și a nepăstrări Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs în Bistrița, din cauza vitezei

Accident produs în Bistrița, din cauza vitezei

Accident produs în Bistrița, din cauza vitezei

Un bărbat, de 39 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism, pe DJ 151, prin localitate, din cauza vitezei necorespunzătoare într-o curbă și a nepăstrării unei distanțe de siguranță în mers, a încercat să evite impactul cu autoturismul care circula în fața sa, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era condus de un bărbat, de 52 de ani, din Chiuza.

În urma accidentului șoferul de 52 de ani a fost rănit ușor. De asemenea, a fost blocată o bandă de mers pentru 30 de minute, circulația fiind dirijată de polițiștii ajunși la fața locului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost și în cauză s-a întocmit dosar penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus