Accident produs în Parva de un tânăr care s-a urcat la volan, deși nu are permis de conducere Reviewed by CD on . La data de 16 septembrie a.c., un tânăr, de 21 ani, din Rebrișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 B, prin localitatea Parva, a pierdut controlul a La data de 16 septembrie a.c., un tânăr, de 21 ani, din Rebrișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 B, prin localitatea Parva, a pierdut controlul a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs în Parva de un tânăr care s-a urcat la volan, deși nu are permis de conducere

Accident produs în Parva de un tânăr care s-a urcat la volan, deși nu are permis de conducere

Accident produs în Parva de un tânăr care s-a urcat la volan, deși nu are permis de conducere

La data de 16 septembrie a.c., un tânăr, de 21 ani, din Rebrișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 B, prin localitatea Parva, a pierdut controlul acestuia, colizionând un stâlp de electricitate din afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului și a unui număr de 4 persoane, pasagere în autoturism, cu vârste cuprinse între 17 și 20 ani.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul de 21 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea acestuia i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de Poliția orașului Năsăud.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus