Accident în Șieu Măgherăuș provocat de un șofer băut Reviewed by CD on . La data de 17 aprilie, pe DN 17, în Şieu Măgheruş, un bărbat, de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, ar fi efectuat o manevră de întoarce La data de 17 aprilie, pe DN 17, în Şieu Măgheruş, un bărbat, de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, ar fi efectuat o manevră de întoarce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident în Șieu Măgherăuș provocat de un șofer băut

Accident în Șieu Măgherăuș provocat de un șofer băut

Accident în Șieu Măgherăuș provocat de un șofer băut

La data de 17 aprilie, pe DN 17, în Şieu Măgheruş, un bărbat, de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, ar fi efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar pe direcția de deplasare Beclean-Bistrița, condus de un bărbat, de 58 ani, din București.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei, de 58 ani, pasageră în autoturismul colizionat.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv în cazul bărbatului de 46 ani și negativ în cazul bărbatului de 58 ani.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus