Accidente în Crainimăt și Teaca Reviewed by CD on . La data de 18 aprilie a.c., pe DN 15 A, la intersecția cu DN17, în localitatea Crainimăt, un bărbat, de 40 ani, din Moineşti, județul Bacău, în timp ce conducea La data de 18 aprilie a.c., pe DN 15 A, la intersecția cu DN17, în localitatea Crainimăt, un bărbat, de 40 ani, din Moineşti, județul Bacău, în timp ce conducea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente în Crainimăt și Teaca

Accidente în Crainimăt și Teaca

Accidente în Crainimăt și Teaca

La data de 18 aprilie a.c., pe DN 15 A, la intersecția cu DN17, în localitatea Crainimăt, un bărbat, de 40 ani, din Moineşti, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism și a intrat în coliziune cu acesta. Cel de-al doilea autoturism se deplasa regulamentar și era condus de către o femeie, de 53 ani, din Bistriţa.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a cinci persoane.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

S-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

La data de 18 aprilie a.c., un bărbat, de 22 de ani, din Teaca, în timp ce conducea o autoutilitară, ajuns într-un sens giratoriu, nu a acordat prioritate unui autoturism care era condus de un tânăr, de 19 ani, din Bistriţa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului dintre cele două autovehicule a rezultat rănirea uşoară a două persoane (șoferul autoutilitarei și un pasager)

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus