Accidente grave în Livezile și Groapa Sărății Reviewed by CD on . Cinci persoane se aflau într-o mașină care s-a izbit violent de un gard și a rupt un stâlp de beton. Pasagerii se întorceau de la o nuntă, accidentul producându Cinci persoane se aflau într-o mașină care s-a izbit violent de un gard și a rupt un stâlp de beton. Pasagerii se întorceau de la o nuntă, accidentul producându Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente grave în Livezile și Groapa Sărății

Accidente grave în Livezile și Groapa Sărății

Accidente grave în Livezile și Groapa Sărății

Cinci persoane se aflau într-o mașină care s-a izbit violent de un gard și a rupt un stâlp de beton. Pasagerii se întorceau de la o nuntă, accidentul producându-se la intrarea în Livezile.

Din fericire cei aflați în mașină nu au suferit răni grave, deși autoturismul s-a transformat, în urma impactului, într-un morman de fiare.

Un alt accident a avut loc în jurul amiezii pe DN 17, în Groapa Sărății. Două autoturisme s-au tamponat frontal, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerarea celor cinci victime. Șoferul uneia dintre mașini a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Târgu Mureș. În urma acestui accident s-au format coloane de mașini pe circa 4 kilometri pe ambele sensuri de mers.

foto: Mesagerul de BN

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus