Accidente produse în Bistrița pe fondul consumului de alcool Reviewed by CD on . La data de 3 iunie a.c., un tânăr, de 22 de ani, din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul direcție La data de 3 iunie a.c., un tânăr, de 22 de ani, din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul direcție Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente produse în Bistrița pe fondul consumului de alcool

Accidente produse în Bistrița pe fondul consumului de alcool

Accidente produse în Bistrița pe fondul consumului de alcool

La data de 3 iunie a.c., un tânăr, de 22 de ani, din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism care era parcat regulamentar.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost prelevate două mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt efectuate de polițiștii Biroului Rutier, care au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală.

La data de 3 iunie a.c., un bărbat, de 43 ani, din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat un copac de pe marginea drumului, pe direcția sa de deplasare.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv, respectiv peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea cu alcoolemie peste limita legală.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus