Accidente rutiere produse în Bistrița, în care au fost implicați pietoni Reviewed by CD on . La data de 12 septembrie a.c., un bărbat, de 65 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității a surprins și accidentat o minoră, de 1 La data de 12 septembrie a.c., un bărbat, de 65 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității a surprins și accidentat o minoră, de 1 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente rutiere produse în Bistrița, în care au fost implicați pietoni

Accidente rutiere produse în Bistrița, în care au fost implicați pietoni

Accidente rutiere produse în Bistrița, în care au fost implicați pietoni

La data de 12 septembrie a.c., un bărbat, de 65 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității a surprins și accidentat o minoră, de 14 ani, din Șirioara, care era angajată în traversarea străzii pe trecere de pietoni.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier au înregistrat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La aceeași dată, 12 septembrie a.c., o femeie, de 29 ani, din Sîntioana, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița a surprins și accidentat o femeie, de 54 ani, care era angajată în traversarea regulamentară a străzii.

În urma accidentului rutier, femeia de 54 ani a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus