Acțiune rutieră comună a polițiștilor din Telciu, Coșbuc și Zagra cu reprezentanți ai RAR Reviewed by CD on . Ieri, 4 iunie a.c., polițiștii Posturilor de Poliție Telciu, Coșbuc și Zagra au organizat și desfășurat acțiuni rutiere pentru prevenirea și combaterea cauzelor Ieri, 4 iunie a.c., polițiștii Posturilor de Poliție Telciu, Coșbuc și Zagra au organizat și desfășurat acțiuni rutiere pentru prevenirea și combaterea cauzelor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiune rutieră comună a polițiștilor din Telciu, Coșbuc și Zagra cu reprezentanți ai RAR

Acțiune rutieră comună a polițiștilor din Telciu, Coșbuc și Zagra cu reprezentanți ai RAR

Acțiune rutieră comună a polițiștilor din Telciu, Coșbuc și Zagra cu reprezentanți ai RAR

Ieri, 4 iunie a.c., polițiștii Posturilor de Poliție Telciu, Coșbuc și Zagra au organizat și desfășurat acțiuni rutiere pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, prin depistarea în trafic a tuturor celor care încalcă regulile de circulație și pun în pericol siguranța atât a lor, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Acțiunile s-au desfășurat pe raza comunelor Telciu, Coșbuc și Zagra și au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român, care au verificat starea tehnică a autovehiculelor.

Echipele de control au urmărit verificarea sistemului de frânare, a celui de reducere a zgomotului şi a emisiilor poluante, a mecanismului de direcţie, instalaţiei de iluminare/semnalizare, existenţei şi autenticității seriilor/numerelor de identificare ale vehiculelor, precum și a legalității montării şi utilizării luminilor de altă culoare sau intensitate, a dispozitivelor ori accesoriilor de avertizare, altele decât cele omologate.

De asemenea, a fost verificat sistemul de rulare (punţi, roţi, anvelope şi suspensie), corectitudinea datelor din certificatul de înmatriculare și concordanţa acestora cu datele şi caracteristicile tehnice ale vehiculelor, deţinerii inspecţiei tehnice periodice şi valabilitatea acesteia.

Astfel, au fost constatate și aplicate 12 sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de 2175 lei.

Totodată, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare pentru diferite abateri rutiere și a fost reținut un permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus