Acțiuni ale polițiștilor din Beclean Reviewed by CD on . În această perioadă, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Beclean desfăşoară activităţi în trafic, pentru conştientizarea conducătorilor auto cu priv În această perioadă, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Beclean desfăşoară activităţi în trafic, pentru conştientizarea conducătorilor auto cu priv Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiuni ale polițiștilor din Beclean

Acțiuni ale polițiștilor din Beclean

Acțiuni ale polițiștilor din Beclean

În această perioadă, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Beclean desfăşoară activităţi în trafic, pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la consecinţele deosebit de grave pe care le are nerespectarea regulilor de circulaţie.

Acţiunile vizează prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Totodată, poliţiştii de la Rutieră le prezintă conducătorilor auto obligaţiile pe care le au atunci când sunt implicaţi în accidente în urma cărora sunt persoane rănite sau decedate.

Poliţiştii atrag atenţia că, din punct de vedere al răspunderii penale, şi nu numai, consecinţele sunt mult mai grave atunci când un conducător auto părăseşte locul accidentului. În peste 90% din cazuri, autorul este identificat în scurt timp de la producerea evenimentului. Acordarea de prim-ajutor victimelor și solicitarea intervenției urgente a echipajelor medicale la fața locului pot ajuta la salvarea vieții celor implicați.

Astfel, poliţiştii rutieri distribuie în trafic, pe raza oraşului Beclean, a Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş flyere cu obligaţiile conducătorului auto în caz de accident rutier soldat cu victime omenești.

Tot în această perioadă, poliţiştii beclenari vor fi prezenţi cu recomandări, sfaturi şi sesiuni de informare în şcolile de şoferi, licee şi în zonele intens circulate, de pe raza de competenţă.

Prin urmare, ieri, 28 noiembrie a.c., 40 de elevi din clasele XII – a de la liceul ”Grup Școlar Agricol” din Beclean, au primit vizita polițiștilor rutieri, care au purtat cu aceștia discuții interactive, discuții care au avut scopul de a-i conștientiza cu privire la importanța respectării regulilor de circulație, indiferent de calitatea participanților la traficul rutier.

De asemenea, cei 40 de elevi au primit flyere, prin care polițiștii le-au adus la cunoștință obligațiile pe care le are fiecare conducător auto, care a fost implicat într-un accident rutier, soldat cu persoane rănite sau decedate, explicându-le de ce este important să nu părăsești locul producerii accidentului și care sunt consecințele în caz contrar.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus