Acțiuni pentru combaterea evaziunii fiscale pe raza județului Bistrița-Năsăud Reviewed by CD on . La data de 14 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea evaziunii La data de 14 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea evaziunii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiuni pentru combaterea evaziunii fiscale pe raza județului Bistrița-Năsăud

Acțiuni pentru combaterea evaziunii fiscale pe raza județului Bistrița-Năsăud

Acțiuni pentru combaterea evaziunii fiscale pe raza județului Bistrița-Năsăud

La data de 14 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, pe raza județului.

În urma controalelor și verificărilor de specialitate, efectuate la unități comerciale din județ au fost constatate și aplicate 6 sancțiuni contravenționale, conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, respectiv Legii nr. 145/2014, pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol, în valoare totală de 15 000 lei. Totodată a fost confiscat numerar, în sumă de 100 lei.

Acțiuni silvice. Peste 22 mc de material lemnos fără proveniență legală, confiscat de polițiști

Zilele trecute, polițiștii Serviciului de Ordine Publică — Biroul pentru combaterea delictelor silvice împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Astfel, în urma controlului efectuat la o instalație de debitat material lemnos de pe raza comunei Josenii Bîrgăului, s-a constatat că în data de 01 septembrie a.c., a fost expediată cantitatea de 12,13 mc de material lemnos, fără proveniență legală.

Totodată, cu această ocazie, s-a stabilit că societatea comercială deținea, tot fără proveniență legală, cantitatea de 10,48 mc de material lemnos.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10 000 lei, iar cantitatea de 22,61 mc de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării. Valoarea materialului lemnos, deținut fără proveniență legală, este de peste 10 300 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus