Acțiuni pentru prevenirea și combaterea criminalității economice, desfășurate în județul Bistrița-Năsăud Reviewed by CD on . La data de 14 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegal La data de 14 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegal Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiuni pentru prevenirea și combaterea criminalității economice, desfășurate în județul Bistrița-Năsăud

Acțiuni pentru prevenirea și combaterea criminalității economice, desfășurate în județul Bistrița-Năsăud

Acțiuni pentru prevenirea și combaterea criminalității economice, desfășurate în județul Bistrița-Năsăud

La data de 14 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, în domeniul schimbului ilegal de valută.

Cu această ocazie au fost efectuate controale şi verificări de specialitate, pe raza județului, în zonele și mediile semnalate cu risc criminogen ridicat.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 20.000 lei, toate prevăzute de Legea cu nr. 12/1990 şi a fost confiscat numerar în sumă de 255 lei și 100 de euro.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus