Adolescenţă fără violenţă la Colegiul Silvic din oraşul Năsăud Reviewed by CD on . Activităţile de prevenire ale Jandarmeriei bistriţene adresate elevilor şi tinerilor din unităţile de învăţământ din judeţ, continuă. Marţi, 17 mai a.c. au avut Activităţile de prevenire ale Jandarmeriei bistriţene adresate elevilor şi tinerilor din unităţile de învăţământ din judeţ, continuă. Marţi, 17 mai a.c. au avut Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Adolescenţă fără violenţă la Colegiul Silvic din oraşul Năsăud

Adolescenţă fără violenţă la Colegiul Silvic din oraşul Năsăud

Adolescenţă fără violenţă la Colegiul Silvic din oraşul Năsăud

Activităţile de prevenire ale Jandarmeriei bistriţene adresate elevilor şi tinerilor din unităţile de învăţământ din judeţ, continuă.
Marţi, 17 mai a.c. au avut loc întâlniri pe linia prevenirii violenţei în rândul tinerilor, în cadrul campaniilor intitulate sugestiv „Adolescenţă fără violenţă” – campanie de prevenire a delincvenţei juvenile, respectiv „Ora de civilizaţie” – campanie de prevenire a violenţei în instituţiile de învăţământ şi a absenteismului şcolar.
Întâlnirile cu elevii au fost organizate în oraşul Năsăud la Colegiul Silvic „Transilvania”, iar astăzi joi, 18 mai a.c., jandarmii sunt prezenţi în mijlocul elevilor din oraşul Beclean.

Astfel de activităţi au loc pe tot parcursul anului şcolar fiind organizate întâlniri între reprezentanţii instituţiilor de învăţământ, (directorii educativi, consilierii şcolari, profesorii diriginţi, reprezentanţi ai comitetelor de elevi şi de părinţi, precum şi alţi responsabili de implementarea unor programe şi proiecte cu tematică specifică).

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus