AJOMF BN are blog Reviewed by CD on .   Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud are blog. Şi asta pentru a putea comunica mai bine cu cetăţenii. Acolo vor apărea ultimele i   Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud are blog. Şi asta pentru a putea comunica mai bine cu cetăţenii. Acolo vor apărea ultimele i Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»AJOMF BN are blog

AJOMF BN are blog

AJOMF BN are blog

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud are blog. Şi asta pentru a putea comunica mai bine cu cetăţenii. Acolo vor apărea ultimele informaţii legate de activitatea instituţiei. Tot acolo, oamenii vor putea scrie sugestii şi reclamaţii.

Blog-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă poate fi găsit sub forma unui buton, în partea drepată a paginii principale de internet a instituţiei. Dacă daţi click pe buton veţi fi redirecţionat la blog.

„Ideea a pornit de la rolul tot mai important pe care internetul îl joacă în comunicare. Astfel agenţia şi-a propus să comunice mai activ cu şomerii şi angajatorii”, a declarat purtătorul de cuvânt al agenţiei, Adina Sigartău.

Prima postare, care a fost pusă vineri, 26 august, face referire la bursa tradiţiilor şi meşteşugurilor, care va avea loc la beclean. Vor urma şi altele.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus