Albuţ a semnat pe 3 sezoane cu FCM Târgu Mureş Reviewed by CD on .   În timp ce colegii săi erau eliminaţi din cupă, fostul portar al Gloriei Bistriţa a semnat pe 3 sezoanecu FCM Târgu Mureş. Călin Albuţ a declarat că vrea să j   În timp ce colegii săi erau eliminaţi din cupă, fostul portar al Gloriei Bistriţa a semnat pe 3 sezoanecu FCM Târgu Mureş. Călin Albuţ a declarat că vrea să j Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Albuţ a semnat pe 3 sezoane cu FCM Târgu Mureş

Albuţ a semnat pe 3 sezoane cu FCM Târgu Mureş

Albuţ a semnat pe 3 sezoane cu FCM Târgu Mureş

  În timp ce colegii săi erau eliminaţi din cupă, fostul portar al Gloriei Bistriţa a semnat pe 3 sezoanecu FCM Târgu Mureş.

Călin Albuţ a declarat că vrea să joace şi în continuare în prima ligă, motiv pentru care colaborarea sa cu Gloria Bistriţa l-ar fi tras în jos. Aşa se face că bistriţeanul de 30 de ani a ajuns acum ceva mai la sud.

„Mă bucur că l-am convins pe Albuţ să aleagă Târgu Mureş în detrimentul altor echipe cu nume”, a spus Aurelian Băbuţan, director general Tg. Mureş.

La FCM, Albuţ se află din nou sub comanda fostului său antrenor de la Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, cu care a colaborat timp de 4 ani, la Gruparea din Parcul Municipal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus