Alexandru Pugna, prezent la a X- a ediție a Festivalului Primăvara Românească la Bruxelles Reviewed by CD on . Vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Alexandru Pugna, prezent la lansarea Delegației permanente la Bruxelles a Transilvaniei, Banatului, Crișa Vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Alexandru Pugna, prezent la lansarea Delegației permanente la Bruxelles a Transilvaniei, Banatului, Crișa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Alexandru Pugna, prezent la a X- a ediție a Festivalului Primăvara Românească la Bruxelles

Alexandru Pugna, prezent la a X- a ediție a Festivalului Primăvara Românească la Bruxelles

Alexandru Pugna, prezent la  a X- a ediție a Festivalului Primăvara Românească la Bruxelles

Vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Alexandru Pugna, prezent la lansarea Delegației permanente la Bruxelles a Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului.

În debutul celei de-a X- a ediții a Festivalului Primăvara Românească la Bruxelles, a avut loc lansarea Delegației Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului pe lângă instituțiile europene.

Rolul acestei structuri este cel de a promova interesele regionale la nivelul forurilor decizionale ale Uniunii Europene și de a oferi suport autorităților locale, județene și regionale, dar și agenților economici și ONG-urilor în atragerea de finanțări europene direct de la Bruxelles.

Proiectul este inițiat de doi tineri europarlamentari, Victor Negrescu și Emilian Pavel și este inspirat din modelul francez și german de reprezentare regională la nivel european. În momentul de față, la nivelul Uniunii Europene, circa 400 de regiuni europene sunt reprezentate prin intermediul Delegațiilor Regionale Permanente.

Victor Negrescu a lansat în urmă cu trei luni și portal www.granturieuropene.ro, în care sunt prezentate oportunități de finanțare care pot fi accesate direct la Bruxelles de instituții publice, companii sau ONG-uri.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus