Amenzi aplicate de jandarmi în timpul partidei de fotbal FC Bistrița – Progresul Tăure Reviewed by CD on . În timpul partidei de fotbal care s-a disputat între echipele F.C. Bistriţa şi Progresul Tăure, trei tineri în vârstă de 20, 21 şi 24 de ani care nu au respecta În timpul partidei de fotbal care s-a disputat între echipele F.C. Bistriţa şi Progresul Tăure, trei tineri în vârstă de 20, 21 şi 24 de ani care nu au respecta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Amenzi aplicate de jandarmi în timpul partidei de fotbal FC Bistrița – Progresul Tăure

Amenzi aplicate de jandarmi în timpul partidei de fotbal FC Bistrița – Progresul Tăure

Amenzi aplicate de jandarmi în timpul partidei de fotbal FC Bistrița – Progresul Tăure

În timpul partidei de fotbal care s-a disputat între echipele F.C. Bistriţa şi Progresul Tăure, trei tineri în vârstă de 20, 21 şi 24 de ani care nu au respectat prevederile legale în vigoare au fost sancţionaţi de jandarmi pentru adresarea de expresii jignitoare la adresa spectatorilor şi a oficialilor.
Cristian B., Daniel V. şi Andrei Z., domiciliaţi în localitatea Tăure, au fost sancţionaţi de jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa cu câte 150 de lei fiecare.
Conform prevederilor legii nr. 4, din 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, art. 20, lit. m, săvârşirea de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea ori scandarea de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi ameninţările cu acte de violenţã împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendã de la 150 lei la 400 lei sau prestarea a 70-120 ore de activităţi în folosul comunităţii.
Partida a avut loc duminică, 15 mai a.c., pe Stadionul Municipal Gloria Bistriţa, în cadrul Ligii a IV a de fotbal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus