Amenzi în valoare de 25.000 lei, aplicate de polițiștii din Năsăud Reviewed by CD on . Ieri, 21 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea evaziunii fisca Ieri, 21 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea evaziunii fisca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Amenzi în valoare de 25.000 lei, aplicate de polițiștii din Năsăud

Amenzi în valoare de 25.000 lei, aplicate de polițiștii din Năsăud

Amenzi în valoare de 25.000 lei, aplicate de polițiștii din Năsăud

Ieri, 21 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, pe raza orașului Năsăud.

Acțiunea a avut ca scop verificarea corectitudinii înregistrărilor pe aparatele electronice de marcat fiscale, comercializarea articolelor ornamentale, a legumelor și fructelor, verificarea provenienței mărfurilor și stabilirea realității provenienței mărfurilor comercializate.

Astfel, cu ocazia controalelor și a verificărilor de specialitate la 11 agenți economici au fost constatate și aplicate 6 sancțiuni contravenționale conform Legii 12/1990, în valoare totală de 25 000 lei, fiind confiscat și numerar.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus