Animale fără documente legale, transportate de un bărbat din Bistrița, plasate sub restricție temporară Reviewed by CD on . La data de 16 septembrie a.c., un echipaj mixt de la Ordine Publică și Rutieră, din cadrul Poliției Orașului Năsăud, au oprit în trafic, pentru control, o autou La data de 16 septembrie a.c., un echipaj mixt de la Ordine Publică și Rutieră, din cadrul Poliției Orașului Năsăud, au oprit în trafic, pentru control, o autou Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Animale fără documente legale, transportate de un bărbat din Bistrița, plasate sub restricție temporară

Animale fără documente legale, transportate de un bărbat din Bistrița, plasate sub restricție temporară

Animale fără documente legale, transportate de un bărbat din Bistrița, plasate sub restricție temporară

La data de 16 septembrie a.c., un echipaj mixt de la Ordine Publică și Rutieră, din cadrul Poliției Orașului Năsăud, au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară care circula pe DN 17C, pe raza localității Liviu Rebreanu.

Șoferul, un bărbat de 61 de ani, din Bistrița a declarat polițiștilor că transportă 15 porci pentru care nu deține documente sanitar-veterinare.

Polițiștii au sesizat Direcția Sanitar Veterinară Bistrița-Năsăud, iar ca urmare a celor constatate la fața locului, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1500 lei, conform HG nr. 984/2005. De asemenea, s-a dispus plasarea animalelor sub restricție temporară.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus