Aniversarea a 25 de ani de la primul Salon de minerale, fosile şi geme, la Muzeul Bistrița Reviewed by CD on . Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Secţia de Ştiinţele Naturii, în parteneriat cu S.C. ICPE Bistriţa S.A., organizează aniversarea a 25 de ani de la primul Salon Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Secţia de Ştiinţele Naturii, în parteneriat cu S.C. ICPE Bistriţa S.A., organizează aniversarea a 25 de ani de la primul Salon Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Aniversarea a 25 de ani de la primul Salon de minerale, fosile şi geme, la Muzeul Bistrița

Aniversarea a 25 de ani de la primul Salon de minerale, fosile şi geme, la Muzeul Bistrița

Aniversarea a 25 de ani de la primul Salon de minerale, fosile şi geme, la Muzeul Bistrița

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Secţia de Ştiinţele Naturii, în parteneriat cu S.C. ICPE Bistriţa S.A., organizează aniversarea a 25 de ani de la primul Salon de minerale, fosile şi geme. Expoziţia cu vânzare va avea loc în incinta Muzeului Bistriţa în perioada 7-9 iunie 2019, între orele 10ºº – 20ºº.
Alături de colecțiile de minerale, pietre semiprețioase și ornamentale, vor fi expuse eşantioane de ,,flori de mină” și minerale brute din România și din străinătate, fosile din diverse ere geologice, lemn fosilizat.
Va fi etalată o gamă variată de obiecte de podoabă: medalioane, brăţări, pandantive, coliere, cercei, inele, broșe, semne de carte etc., realizate din peste 60 de tipuri de minerale, provenite de pe aproape toate continentele.
La salon vor fi prezenți colecţionari şi comercianţi de minerale, fosile, geme și roci din Baia Mare, Satu Mare, Timişoara, Târgu-Mureș, Bistriţa, Sângeorz-Băi.
Manifestarea de tradiție a muzeului bistrițean cuprinde, ca și componentă științifică și conferinţa cu titlul ,,Șase ani geolog în Chile’’, susținută de geologul Oscar Edelstein din Baia-Mare, la care bistrițenii sunt invitați să participe vineri, 7 iunie, ora 14ºº.
Coordonator de proiect: Cercetător Ştiinţific Dr. Ing. Marius Horga

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus