Aproape 25.000 de țigarete confiscate în județul Bistrița-Năsăud Reviewed by CD on . În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat pe raza întregului județ, pentru prev În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat pe raza întregului județ, pentru prev Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Aproape 25.000 de țigarete confiscate în județul Bistrița-Năsăud

Aproape 25.000 de țigarete confiscate în județul Bistrița-Năsăud

Aproape 25.000 de țigarete confiscate în județul Bistrița-Năsăud

În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.

Cu ocazia controalelor și a verificărilor de specialitate efectuate la diferite unități comerciale au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale conform Legii 12/1990 – privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și 3 conform OUG 28/1999 – privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare totală de 93000 lei.

De asemenea, în urma acestor controale economico-financiare, au fost constatate 3 infracțiuni: o infracțiune de evaziune fiscală și două infracțiuni de contrabandă cu țigarete.

Astfel, în cadrul acestor activități au fost ridicate în vederea confiscării 838 de pachete de țigarete din localitatea Rodna, respectiv 401 de pachete de țigarete din localitatea Cușma, deținute în vederea comercializării și fără a avea timbre sau banderole fiscale.

În total au fost confiscate 24 780 de țigarete în valoare de 12390 lei, produse în valoare de 650 lei și numerar în sumă de 885,5 lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice vor desfășura și în perioada următoare acțiuni specifice pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea activităților ilicite, în scopul asigurării unui climat optim de siguranță și legalitate a mediului de afaceri.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus