Asociația ,,Baladele Bistriței” își dorește un mediu mai curat Reviewed by CD on . Asociaţia Baladele Bistriţei derulează la acest sfârşit de săptămână o acţiunea de ecologizare şi refacere a potecilor din Pădurea Codrişor, în cadrul proiectul Asociaţia Baladele Bistriţei derulează la acest sfârşit de săptămână o acţiunea de ecologizare şi refacere a potecilor din Pădurea Codrişor, în cadrul proiectul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Asociația ,,Baladele Bistriței” își dorește un mediu mai curat

Asociația ,,Baladele Bistriței” își dorește un mediu mai curat

Asociația ,,Baladele Bistriței” își dorește un mediu mai curat

Asociaţia Baladele Bistriţei derulează la acest sfârşit de săptămână o acţiunea de ecologizare şi refacere a potecilor din Pădurea Codrişor, în cadrul proiectului „Un mediu mai curat”. Proiectul este co-finanţat cu fonduri nerambursabile din bugetul Primăriei Bistriţa pe anul 2015.

Acţiunile din cadrul proiectului menţionat se vor desfăşura pe parcursul zilei de vineri. În proiect sunt angrenaţi 120 tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 26 ani. Campania va debuta la ora 12:00. Punctul de întâlnire este baza căii de acces în Pădurea Codrişor, din spatele Hotelului Cora.

Pe această cale vă invit pe dumneavoastră, reprezentaţi ai mass-media locale, să luaţi parte la acţiunea noastră, iar prin intermediul dumneavoastră, invit toate persoanele interesate să participe la eveniment.

 Coordonator proiect

                                                                                                

   Adrian Paşcu

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus