Au furat unelte de 20.000 euro Reviewed by CD on . 5 persoane au fost reţinute ieri pentru furt calificat. Vorbim despre un dosar mai amplu în care sunt cercetate 7 persoane. Bărbaţii sunt acuzaţi de furturi com 5 persoane au fost reţinute ieri pentru furt calificat. Vorbim despre un dosar mai amplu în care sunt cercetate 7 persoane. Bărbaţii sunt acuzaţi de furturi com Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Au furat unelte de 20.000 euro

Au furat unelte de 20.000 euro

Au furat unelte de 20.000 euro

5 persoane au fost reţinute ieri pentru furt calificat. Vorbim despre un dosar mai amplu în care sunt cercetate 7 persoane. Bărbaţii sunt acuzaţi de furturi comise cu prejudicii în valoare de aproximativ 20 de mii de euro. 3 dintre ei au fost arestaţi pentru 29 de zile.

4 dintre suspecţi au fost prinşi ieri în trafic. Astfel în jurul orei 5, în localitatea Măgura Ilvei a fost oprit un autoturism în care se aflau doi interi de 22 de ani din Tureac şi o autoutilitară în care se aflau un bărbat de 36 de ani şi un tânăr de 21 de ani din Rodna.

Ambii şoferi nu aveau permis de conducere, iar în autoutilitară se aflau mai multe bunuri furate. Este vroba despre unelte folosite în construcţii şi agricultură. Aceste bunuri au fost reclamate ca furare de 2 cetăţeni, din Rodan şi Şanţ, cu doar câteva zile în urmă.

Mai mult decât atât, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei 4, împreună cu alţi 3 complici din Rodna sunt suspecţii principali în cazul altor furturi comise la începutul lunii iunie, la sediile din Anieş şi Ilva Mică, a unei societăţi comerciale din Bistriţa.

Faţă de 5 dintre aceştia, a fost luată măsura reţinerii preventive.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, complicitate la infracţiunea de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia îi este suspendat dreptul de a conduce.  Fiind prezentați cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Năsăud a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile faţă de 3 dintre inculpaţii, iar faţă de alţii 2 s-a luat măsura interzicerii de a părăsi ţara, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Antonela Gorgan.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus