Băcăuan, urmărit național, depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Reviewed by CD on . La data de 15 iulie a.c., în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști de la Investigații Criminale, Acțiuni Speciale și de la Secția 6 Politie Rurală Năsăud La data de 15 iulie a.c., în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști de la Investigații Criminale, Acțiuni Speciale și de la Secția 6 Politie Rurală Năsăud Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Băcăuan, urmărit național, depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Băcăuan, urmărit național, depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Băcăuan, urmărit național, depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

La data de 15 iulie a.c., în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști de la Investigații Criminale, Acțiuni Speciale și de la Secția 6 Politie Rurală Năsăud, a fost depistat la o fermă de animale, de pe raza localității Dumitra, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Coțofănești, județul Bacău, urmărit la nivel național.

Împotriva acestuia, Tribunalul Bacău a emis la data de 12 iunie a.c. un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, în vederea continuării cercetărilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus