Bărbat din Agrieș, depistat în flagrant de polițiști în timp ce exploata ilegal resurse minerale Reviewed by CD on . La data de 17 iulie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice l-au depistat în flagrant, pe un bărbat care exploata resurse minerale în râul Il La data de 17 iulie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice l-au depistat în flagrant, pe un bărbat care exploata resurse minerale în râul Il Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Agrieș, depistat în flagrant de polițiști în timp ce exploata ilegal resurse minerale

Bărbat din Agrieș, depistat în flagrant de polițiști în timp ce exploata ilegal resurse minerale

Bărbat din Agrieș, depistat în flagrant de polițiști în timp ce exploata ilegal resurse minerale

La data de 17 iulie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice l-au depistat în flagrant, pe un bărbat care exploata resurse minerale în râul Ilișua, sort și balastru, cu ajutorul unui buldoexcavator, fără a deține permis sau licență de exploatare.

Acesta a fost identificat ca fiind un bărbat de 36 de ani, din Agrieș, angajat al unei societăți comerciale cu sediul în Târlișua.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de executarea de activități miniere fără permis sau licență.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus