Bărbat din Beclean, lovit cu parul în cap de un vecin Reviewed by CD on . Jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au intervenit miercuri seara în jurul orei 20.30, pentru aplanarea unui scandal. Motivul altercaţiei dintre cei doi l-a Jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au intervenit miercuri seara în jurul orei 20.30, pentru aplanarea unui scandal. Motivul altercaţiei dintre cei doi l-a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Beclean, lovit cu parul în cap de un vecin

Bărbat din Beclean, lovit cu parul în cap de un vecin

Bărbat din Beclean, lovit cu parul în cap de un vecin

Jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au intervenit miercuri seara în jurul orei 20.30, pentru aplanarea unui scandal. Motivul altercaţiei dintre cei doi l-a constituit lipsa supravegherii animalelor (aproximativ 25-30 de vaci), acestea intrând într-o livadă unde au produs pagube materiale.
La vederea problemelor create, proprietarul terenului l-a lovit pe bărbatul de 53 de ani, cu un par în zona capului şi a mâinii stângi.
În urma apelului la 112, jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi după edificarea asupra faptelor săvârşite, au întocmit pe numele agresorului actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, conform art. 193 Cod Penal, acte care au fost predate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.
Proprietarul animalelor a fost sancţionat cu avertisment scris, pentru lăsarea în libertate şi fără supraveghere a animalelor, conform legii nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată, art. 2, alin. 17.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus