Bărbat din Dumitra, reţinut după ce a furat din pădure lemn în valoare de 4.700 lei Reviewed by CD on . La data de 11 aprilie a.c., în cadrul cercetărilor într-un dosar penal, privind săvârşirea mai multor infracţiuni de furt de arbori, poliţiştii Secţiei 1 Poliţi La data de 11 aprilie a.c., în cadrul cercetărilor într-un dosar penal, privind săvârşirea mai multor infracţiuni de furt de arbori, poliţiştii Secţiei 1 Poliţi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Dumitra, reţinut după ce a furat din pădure lemn în valoare de 4.700 lei

Bărbat din Dumitra, reţinut după ce a furat din pădure lemn în valoare de 4.700 lei

Bărbat din Dumitra, reţinut după ce a furat din pădure lemn în valoare de 4.700 lei

La data de 11 aprilie a.c., în cadrul cercetărilor într-un dosar penal, privind săvârşirea mai multor infracţiuni de furt de arbori, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au stabilit faptul că, în perioada 19 ianuarie 2016-16 februarie 2017, un bărbat, de 30 ani, din Dumitriţa, ar fi săvârşit 16 acte materiale de furt, la regimul silvic.

Bărbatul este bănuit că ar fi sustras material lemnos din pădurile de pe raza comunei Dumitriţa, cauzând un prejudiciu de 4707,47 lei.

Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Faţă de cel în cauză, instanţa a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă de Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale .

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus