Bărbat din Mijlocenii Bârgăului, fără permis și sub influență alcoolului, la volan Reviewed by CD on . La data de 10 aprilie a.c., pe DN 17, în localitatea Prundu-Bârgăului, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală l-au depistat și oprit în trafic, pentru control, pe La data de 10 aprilie a.c., pe DN 17, în localitatea Prundu-Bârgăului, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală l-au depistat și oprit în trafic, pentru control, pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Mijlocenii Bârgăului, fără permis și sub influență alcoolului, la volan

Bărbat din Mijlocenii Bârgăului, fără permis și sub influență alcoolului, la volan

Bărbat din Mijlocenii Bârgăului, fără permis și sub influență alcoolului, la volan

La data de 10 aprilie a.c., pe DN 17, în localitatea Prundu-Bârgăului, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală l-au depistat și oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat de 34 ani, din Mijlocenii Bârgăului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus