Bărbat din Sărățel, fără permis, depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat Reviewed by CD on . La data de 6 iunie a.c., în cadrul unei acțiuni la regimul rutier, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic, pe DJ 172G, pe raza local La data de 6 iunie a.c., în cadrul unei acțiuni la regimul rutier, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic, pe DJ 172G, pe raza local Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Sărățel, fără permis, depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat

Bărbat din Sărățel, fără permis, depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat

Bărbat din Sărățel, fără permis, depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat

La data de 6 iunie a.c., în cadrul unei acțiuni la regimul rutier, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic, pe DJ 172G, pe raza localității Sărățel, un bărbat, de 33 ani, din Sărățel, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă de Secția 1 Poliție Rurală Bistrița sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus