Bărbat din Tiha Bîrgăului, reținut după ce s-a urcat beat la volan și a accidentat mortal o femeie Reviewed by CD on . La data de 05 septembrie a.c., un bărbat, de 30 ani, din Tiha Bîrgăului, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin localitate, pe direcția de deplasare B La data de 05 septembrie a.c., un bărbat, de 30 ani, din Tiha Bîrgăului, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin localitate, pe direcția de deplasare B Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Tiha Bîrgăului, reținut după ce s-a urcat beat la volan și a accidentat mortal o femeie

Bărbat din Tiha Bîrgăului, reținut după ce s-a urcat beat la volan și a accidentat mortal o femeie

Bărbat din Tiha Bîrgăului, reținut după ce s-a urcat beat la volan și a accidentat mortal o femeie

La data de 05 septembrie a.c., un bărbat, de 30 ani, din Tiha Bîrgăului, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin localitate, pe direcția de deplasare Bistrița – Vatra Dornei a surprins și accidentat o femeie, de 71 ani, din Tureac, care se deplasa pe partea carosabila, pe același sens de mers.

În urma accidentului a rezultat decesul femeii în cauză. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

De asemenea, acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Față de bărbatul de 30 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus