Bărbat din Vermeș cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului Reviewed by CD on . La data de 19 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au depistat în trafic un bărbat, de 48 ani, din Vermeș, în timp ce conducea un autotu La data de 19 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au depistat în trafic un bărbat, de 48 ani, din Vermeș, în timp ce conducea un autotu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Vermeș cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului

Bărbat din Vermeș cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului

Bărbat din Vermeș cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului

La data de 19 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au depistat în trafic un bărbat, de 48 ani, din Vermeș, în timp ce conducea un autoturism prin Lechința, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus