Bătaie generală în Bistrița. Șase persoane au fost reținute Reviewed by CD on . La data de 10 septembrie a.c., poliția a fost sesizată cu privire la izbucnirea unui conflict spontan, între mai multe persoane, pe raza municipiului Bistrița. La data de 10 septembrie a.c., poliția a fost sesizată cu privire la izbucnirea unui conflict spontan, între mai multe persoane, pe raza municipiului Bistrița. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bătaie generală în Bistrița. Șase persoane au fost reținute

Bătaie generală în Bistrița. Șase persoane au fost reținute

Bătaie generală în Bistrița. Șase persoane au fost reținute

La data de 10 septembrie a.c., poliția a fost sesizată cu privire la izbucnirea unui conflict spontan, între mai multe persoane, pe raza municipiului Bistrița.

Starea conflictuală a fost aplanată, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliției pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a iscat conflictul.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că 7 persoane cu vârstele cuprinse între 21 și 31 ani, ar fi săvârșit infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Față de 6 persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus