Biciclist beat, lovit de o mașină în Braniștea Reviewed by CD on . La data de 20 iunie a.c., un bărbat, de 44 ani, din Beclean, în timp ce circula cu bicicleta pe DJ 172 F, prin localitatea Braniștea, pe fondul consumului de al La data de 20 iunie a.c., un bărbat, de 44 ani, din Beclean, în timp ce circula cu bicicleta pe DJ 172 F, prin localitatea Braniștea, pe fondul consumului de al Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Biciclist beat, lovit de o mașină în Braniștea

Biciclist beat, lovit de o mașină în Braniștea

Biciclist beat, lovit de o mașină în Braniștea

La data de 20 iunie a.c., un bărbat, de 44 ani, din Beclean, în timp ce circula cu bicicleta pe DJ 172 F, prin localitatea Braniștea, pe fondul consumului de alcool, ar fi efectuat un viraj spre dreapta fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost accidentat de un autoturism, condus de un bărbat, de 31 ani, din Cluj-Napoca, care circula regulamentar în aceeași direcție de mers.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

De asemenea, atât conducătorul auto, cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ în cazul șoferului, iar în cazul biciclistului a rezultat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri din Beclean efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus