BISTRIȚA: Bursa Generală a Locurilor de Muncă Reviewed by CD on . Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud organizează vineri, 24 aprilie 2015, începând cu ora 10,00, Bursa Generală a Locurilor de Mu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud organizează vineri, 24 aprilie 2015, începând cu ora 10,00, Bursa Generală a Locurilor de Mu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»BISTRIȚA: Bursa Generală a Locurilor de Muncă

BISTRIȚA: Bursa Generală a Locurilor de Muncă

BISTRIȚA: Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud organizează vineri, 24 aprilie 2015, începând cu ora 10,00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii profesionale, sau în ultimă instanţă să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Bursa se va desfaşura la Colegiul Tehnic “Grigore Moisil” din Bistriţa, str. Rodnei, nr.23.

Agenţii economici din judeţul Bistriţa – Năsăud care oferă locuri de muncă vacante se pot adresa la sediul instituţiei noastre din Bistriţa, str.Gării, nr.2-4, tel/fax: 0263 – 236296.

Comunicarea locurilor de muncă vacante de către angajatori, se poate face atât pe suport de hârtie, direct la sediul agenţiei, cât şi în format electronic la adresa de mail: ajofm@bn.anofm.ro , folosind oferta de muncă descarcată de pe site-ul agenţiei www.ajofmbn.ro .

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus