BISTRIŢA: A fost semnat acordul de parteneriat instituţional Reviewed by CD on . Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Popescu a semnat Acordul de parteneriat interinstituţional pentru dezvoltarea durabilă a judeţului Bistriţa-Năsăud Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Popescu a semnat Acordul de parteneriat interinstituţional pentru dezvoltarea durabilă a judeţului Bistriţa-Năsăud Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»BISTRIŢA: A fost semnat acordul de parteneriat instituţional

BISTRIŢA: A fost semnat acordul de parteneriat instituţional

BISTRIŢA: A fost semnat acordul de parteneriat instituţional

Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Popescu a semnat Acordul de parteneriat interinstituţional pentru dezvoltarea durabilă a judeţului Bistriţa-Năsăud pentru perioada 2014-2020.

Partenerii Consiliului Județean Bistrița-Năsăud în acest demers sunt Instituţia Prefectului, instituțiile aflate în subordinea directă a Consiliului Județean și instituțiile deconcentrate.

Acordul a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 150 din data de 26.11.2014, iar obiectivul său principal îl constituie dezvoltarea durabilă a comunităților locale din județul Bistrița-Năsăud prin valorificarea responsabilă a resurselor naturale și a potențialului uman.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus