Bistrița-Năsăud: Dosare penale pentru conducere fără permis Reviewed by CD on . La data de 27 martie a.c., pe DN 17D, în localitatea Beclean, polițiștii l-au identificat în trafic, pe un tânăr, de 29 ani, din Gura Humorului, care conducea u La data de 27 martie a.c., pe DN 17D, în localitatea Beclean, polițiștii l-au identificat în trafic, pe un tânăr, de 29 ani, din Gura Humorului, care conducea u Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bistrița-Năsăud: Dosare penale pentru conducere fără permis

Bistrița-Năsăud: Dosare penale pentru conducere fără permis

Bistrița-Năsăud: Dosare penale pentru conducere fără permis

La data de 27 martie a.c., pe DN 17D, în localitatea Beclean, polițiștii l-au identificat în trafic, pe un tânăr, de 29 ani, din Gura Humorului, care conducea un autoturism, având exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendat.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă de Poliţia Oraşului Beclean în cadrul unui dosar penal întocmit pentru conducerea unui autovehicul fără permis.

La aceeași dată, în localitatea Dobric, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș l-au identificat în trafic, pe un tânăr, de 22 de ani, din Ciceu Poieni, care a condus un moped, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, 27 martie a.c., polițiștii sângeorzeni l-au depistat în trafic, pe un bărbat, de 43 de ani, din Maieru, în timp ce conducea o autoutilitară, pe o stradă din orașul Sîngeorz-Băi, având reţinut permisul de conducere. S-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

În cadrul acțiunilor de ieri, pentru neregulile constatate în cadrul activităților de prevenire și monitorizare a traficului rutier, polițiștii de la rutieră au constatat și aplicat peste 220 de sancțiuni, au reținut 8 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus